Welkom bij Fysiotherapie Wieland

Fysiotherapie Wieland komt naar u toe. 06-25012111Mijn naam is Sabine Wieland, fysiotherapeute/ manueel therapeute

Nadat ik meer dan 20 jaar heb gewerkt in verschillende praktijken en instellingen en hier veel ervaring heb opgedaan heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen en een eigen praktijk te starten. Een bijzondere praktijk, want ik kom bij u aan huis voor de behandeling. Dat vind ik bijzonder waardevol omdat in de thuissituatie uw dagelijks leven plaatsvindt en ik hier de therapie optimaal op kan afstemmen. 

In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Nijmegen Fysiotherapie. In 1996 ben ik voor ruim 5 jaar naar Zwitserland gegaan en heb daar gewerkt in revalidatiecentra en een particulieren praktijk. Terug in Nederland heb ik de meeste tijd, ruim 17 jaar, in fysiotherapiepraktijken gewerkt in de gemeente Lingewaard. 

In 2003 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut volgens het Maitland conceptSindsdien werk ik als manueel therapeut naast de fysiotherapie. 

Manuele therapie volgens het Maitland concept heeft mij nog meer inzicht gegeven in het bewegen van het menselijk lichaam. Ik behandel een klacht dan ook niet als een op zichzelf staand probleem, maar als een geheel in een keten waarbij ook de omgeving een belangrijke rol speelt.

De afgelopen jaren heb ik naast de opleidingen veel cursussen gedaan om mijn kennis op peil te houden en continue uit te breiden. Voor meer details zie mijn specialisaties.

 
 Opbellen